Премиерът Бойко Борисов за за пореден път обяви Европа за най-доброто място

...
Премиерът Бойко Борисов за за пореден път обяви Европа за най-доброто място
Коментари Харесай

Борисов: Живял съм по времето на СССР, но от Европа по-хубаво няма!

Премиерът Бойко Борисов за за пореден път обяви Европа за най-хубавото място за живот.

" Няма спор за никой в Европа, в това число и за тези, които най-силно хейтят Европа, че това е най-хубавото място за живот. Кой би напуснал Европа? ", сподели той по време на конгрес на ЕНП под мотото: " Европа стартира във Вашето село/град/регион ", който се организира в София.

Според Борисов точно в Европа е най-хубавата инфраструктура, нововъведенията, екологията, даже " неуместни обществени системи ", оповестява dnes.bg

" Всичко най-хубаво е направено тук в Европа. Няма никакъв спор. Аз съм живял и по времето на Съветския съюз, каква наслада беше, когато отидем на запад да забележим свят ", спомни си водачът на ГЕРБ. Той назова това нещо нечувано.

" Аз около спорта имах опция да видя. Разликите бяха колосални. Сега отиваш в Братислава, Прага, Будапеща и сред Виена няма разлика – единствено за 10-15 години. По-навреме би трябвало да отчитаме коварството на тези, за които говорите ", сподели още Бойко Борисов.

Пред форума той разгласи, че България е решила казуса с мигрантите напълно, само че казусът идвал откъм Шенген. Според него и в Румъния са спокойни за мигрантите, тъй като " България пази " и попита дали откъм Шенген знаят какъв брой ни е мъчно тук.

" Защо се случи Brexit – тъй като се уплашиха хората като видяха 40 000 души на тунела. Защо 5-6 месеца Германия не може да направи държавно управление, в случай, че се къпе в пари? Най-социалната и мощната страна – това е, тъй като подплашихме популацията си ", сподели още българският министър председател.

Той напомни предлагането си горещите точки да се изтеглят отвън Европейски Съюз и по какъв начин е бил разгласен за надали не най-нехуманния човек.

" Ако това не го създадем в този момент и незабавно, въпреки че доста сме се приближи в тази посока, единствено през КПП-та, единствено през инспекция на всеки един, който идва в Европа, единствено тогава хората ще се успокоят ", отсече Борисов.

Той разяснява и триумфите на ГЕРБ в България и изясни, че те се дължат на това, че партията няма нито едно неизпълнено заричане.

" Кохезионната политика би трябвало да продължи. Тя би трябвало да остане за всички страни. След като ги няма вноските от Англия, единственият късмет е да се увеличи вноската за всички страни ", разяснява Борисов.

Той изрази вяра, че ЕНП ще е спечелилият на идните европейски избори. Борисов още веднъж подчертава на бъдещето на Западните Балкани.

" Не дадем ли вероятност на страните от Западните Балкани, ще оставим една черна дупка, която да генерира неустановеност. Да бъде сфера на непознати въздействия. Младите хора да четем повече история. Младите генерации не помнят социализма, фашизма, войните, а това са чудовищни неща, които могат доста бързо да ни се случат, изключително на Балканите ", сподели министър председателят.

Той прикани Европейски Съюз да " отрегулира връзките си с огромните ни съседи – Русия и Турция ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР